HERBALİFE İZMİR BORNOVA MEYDAN 05444631921

 KARIN BÖLGESİNDE KASLARI ÇALIŞTIRAN HAREKET                                 

  İletişim:  0 5444631921


 Karın yağı hemen hemen her kadın ve erkeğin problemidir. Ancak bunun nasıl gideceği de bilinmez bilinse de sabretme her zaman çok zor oluyor. Karın bölgesindeki yağı yakmak  için en önemli hareket göbek bölgesindeki kaslara yük bindirmekle olur. bu bölgedeki kasları çalıştıran en etkili hareket
      Önce ısınma hareketlerini yani 5 dakika yerinde koşmak, ısınma tamamlanınca   yere sırt üst yatarak ellerinizi kalçadan tutarak iki ayağınızı birleştirerek dizlerinizden bükmeden yaklaşık 15 cm havada tutmak.Bu sure ilk başta 1 dakika her dinlenme ve tekrarda süreyi iki katına çıkarmak bu hareketi dört tekrarda sonlandırabilirsiniz.
Bu hareket göbek yağı erimesinde çok etkili çünkü eğer bu hareketle karın kaslarınız hem artar hemde daha çok çalışır.Kasların çalışması enerji yakar buda yağların erimesi demektir.
 En önemli göbek yağı yakımında etkenlerin başında beslenme beslenme olmadan tek başına hareket sonuç vermez. Beslenme kilo kontrolünde %80 rol oynar %20 hareket etkendir. 

Peki beslenme nasıl olmalı?


  1. Karbonhidratlardan uzak duracağız.                                                                                
  2. Protein ağırlıklı beslenilmeli                                                                                         
  3. Kalori kontrolü yapılmalı                                                                                               
  4. Bütün bunları kolaylaştırmanın bir yolu yok mu                                                          
  5. Kolay ve sağlıklı beslenmenin elbette bir yolu var.
     Herbalife öğün yerine geçen şhakei bu konuda mükemmel bir tercihtir.Hem protein hemde karbonhidrat yok en önemlisi kalorisi bir öğünde sıkı durun tam İki yüz on altı kaloridir.İnanılmaz az bir kalori ile güne başlamış olursunuz.İçerisinde Yirmi üç çeşit vitamin ve mineraller var. Ben size bu dönemde karın bölgesi bölgesel incelme süresinde mutlaka herbalife ürünlerini tüketin böyle beslenmenizi öneririm.


Yorum Gönder

0 Yorumlar